Wat kunnen wij voor u betekenen:

Samen met het bedrijfsleven verzorgt CE Den Bosch innovatief en praktijkgericht onderwijs en werken we aan uitdagende projecten. CE Den Bosch werkt graag aan praktijkgerichte projecten die er echt toe doen. Voor de opdrachtgever, voor de studenten, voor de docenten en voor de maatschappij. Alle deuren bij CE Den Bosch zijn spreekwoordelijk ‘draaideuren’, constant in beweging van binnen naar buiten, van buiten naar binnen. Er zijn diverse mogelijkheden tot samenwerking.

Stage-en Afstudeeropdrachten:
Dit is een opdracht die in samenspraak tussen bedrijf en één student wordt geformuleerd en vervolgens door een docent wordt geaccordeerd. Deze opdracht wordt gedurende een periode van 20 weken binnen het curriculum door een student uitgevoerd op locatie bij het bedrijf. Dit kan een onderzoeksopdracht of implementatieopdracht zijn. Stageopdrachten zijn er binnen het 3e jaar van de opleiding.

Doel: Relevante werkervaring en het maken van een verbeteropdracht.
Duur: 5 dagen in de week, 40 uur per week, 20 weken.
Start: September of februari
Tijdsbesteding: 50% meelopen en minimaal 50% werken aan verbeteropdracht.
Voorbeelden: Conversie verhogen, salesfunnel optimaliseren etc.

Afstudeerstages
Het afstuderen gebeurt aan de hand van de PDCA methode. Dat houdt in dat de student geen scriptie meer schrijft, maar een concreet vraagstuk aanpakt en de oplossing gaat implementeren in uw bedrijf.

De PDCA methode staat voor Plan, Do, Check, Act. Waarbij de student eerst een plan maakt [PLAN]. Dan dat plan tot uitvoering brengt [DO]. Hij gaat het daadwerkelijk implementeren bij u in het bedrijf. Na afloop checkt [CHECK] hij of de doelstellingen zijn behaald en stelt verbeterpunten op [ACT]

Doel: Een commercieel vraagstuk wordt opgepakt door de student en de oplossing, die passend is bij uw bedrijf, wordt geïmplementeerd

Duur: 5 dagen in de week, 40 uur per week, 20 weken.
Start: September of februari.
Tijdsbesteding: 100% werken aan het vraagstuk, de oplossing en de implementatie. Meewerken mag alleen ten behoeve van de opdracht.
Voorbeelden: Klanttevredenheid verhogen, meer omzet in (andere) verkoopkanalen genereren, loyaliteit van klanten vergroten, effectiever communiceren met klanten, de klantenservice efficiënter inrichten etc.

Traineeships
Dit is een betaalde bijbaan binnen een vakgebied (marketing, sales, marketing communicatie, marktonderzoek) die gedurende 1 dag per week door een student op locatie bij de opdrachtgever wordt uitgevoerd. De student heeft de mogelijkheid tot intervisie met mede studenten en (vak)docenten. Traineeships zijn er binnen het 3e en 4e jaar van de opleiding.

Doel: Relevante werkervaring.
Duur: 1 dag in de week, 8 uur, 20 weken.
Start: September of februari.
Tijdsbesteding: 100% meewerken.
Voorbeelden: Adwords campagne maken, e-mail marketing etc.